Afbeelding
Foto:

Ter Harmsel bestaat 50 jaar

RIJSSEN - Sanitair- en installatietechniek Ter Harmsel in Rijssen viert het 50-jarig bestaan. Een bijzonder jubileum waar zeker even bij stil moet worden gestaan. Vakmanschap en uitmuntende service zijn de twee belangrijkste ingrediënten voor succesvol ondernemerschap.

Ter Harmsel is sinds 1967 een bekende naam in de regio. Met dertig medewerkers geven zij niet alleen goed advies en service, maar leveren ook echt gedegen vakwerk. Om haar klanten nog beter van dienst te zijn heeft Ter Harmsel zich in 2016 aangesloten bij de sanitairformule Bad in Beeld. De showroom is volledig verbouwd en biedt de bezoeker een inspirerende omgeving voor het volledig vernieuwen of gedeeltelijk renoveren van de badkamer.

Samen vieren
Ter Harmsel sanitair en installatietechniek viert haar 50-jarig bestaan graag met haar klanten. Tijdens de feestelijke open dagen op 15, 16 en 17 juni kunnen de bezoekers zich laten inspireren en profiteren van diverse feestelijke aanbiedingen en acties. Of het nu gaat om een complete badkamer, een losse kraan of douchecabine of energie besparen; het team van Ter Harmsel sanitair en installatietechniek staat klaar voor al haar klanten.

Energie Bespaardagen
Tijdens de open dagen krijgt de consument ook alles te horen over energie besparen. Antwoorden op hoe ze fors kunnen besparen op energiekosten, soms zelfs met subsidie! De specialisten van ter Harmsel vertellen alle details over verschillende oplossingen tijdens de energie bespaardagen. Zo kan de consument zich op één moment oriënteren voor verschillende oplossingen om energie te besparen.

Uw installateur dichtbij
Ter Harmsel is ook specialist in installatietechniek in de breedste zin. Voor een aangenaam verwarmd huis is het belangrijk om een CV- of combiketelinstallatie vakkundig te laten plaatsen en goed te laten onderhouden. Zeker wanneer het buiten kouder wordt en we meer gaan stoken is het verstandig om een controle uit te laten voeren. Want wat u zéker niet wil is een steenkoud huis hartje winter.

Geen verrassingen
Als u te maken heeft met een storing is dat heel vervelend. Wat u zeker niet wilt is lang wachten en onverwacht hoge kosten. Met een 'Juist in gebruik' service & onderhoud abonnement behoort dat tot het verleden. Afhankelijk van uw abonnementskeuze is het grootste deel van de kosten inclusief. Geen vervelende verrassingen achteraf dus! In het schema hiernaast ziet u per abonnement welke kosten inclusief zijn.

Kom langs
Wilt u gedegen advies voor uw nieuwe badkamer, instalaltie of over onderhoud? Kom langs bij de showroom van Ter Harmsel aan de Morsweg 7a, 7461 AG Rijssen of kijk op: www.terharmsel-rijssen.nl