Afbeelding
Foto:

CityRun Nijverdal

NIJVERDAL - Een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten, dát is de Auto Aaltink CityRun Nijverdal.

Op zondag 24 september vindt de allereerste editie plaats. Het doel is een sportief evenement voor lokale en regionale helden. Ieder op zijn eigen niveau. Een getrainde hardloper die een top tijd gaat neerzetten, maar ook de hardloper die voor het eerst van zijn leven een 5 kilometer wedstrijd gaat lopen en deze euforie gaat ervaren.

Voorbereidingen
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De organisatie, ASV Atletics Nijverdal, streeft er naar om 1.000 enthousiaste deelnemers te verwelkomen. Ook meedoen? Aanmelden kan nu al via de site: www.cityrunnijverdal.nl. De Auto Aaltink CityRun Nijverdal is een hardloopwedstrijd over 4 afstanden; voor de kinderen de 1 kilometer, de jeugd de 2,5 kilometer en vanaf 17 jaar een 5 en een 10 kilometer. Het standaard parcours is 2,5 kilometer lang door het centrum van Nijverdal, de straten van het rode dorp, over de tuinen van Nijverdal (dak van de tunnel) weer terug het centrum in. We nodigen ook vooral de jeugd uit om zich in te schrijven voor één van de korte afstanden. Wij doen er alles aan om hen deel te laten nemen.

Randprogramma
Daarnaast is er veel aandacht voor het randprogramma: Muziek, lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Denk hierbij nog even een mooie nazomermiddag, zonnetje, volle terrassen en de gezelligheid van elkaar ontmoeten en je hebt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten! Op de Grotestraat staat speaker Herman Weening, om deelnemer en publiek van alle informatie te voorzien. Meedoen? Schrijf je nu alvast in. Foto: organisatie CIty Run.