Afbeelding
Foto:

Actiedag Rehoboth op zaterdag 17 juni

RIJSSEN - Op zaterdag 17 juni hoopt de activiteiten commissie van de Hersteld Hervormde Gemeente Rehoboth de jaarlijkse actiedag rondom de Westerkerk (Haarstraat 95 in Rijssen) te organiseren, van 9.30 uur tot 13.30 uur. .

Er wordt een diversiteit aan producten aangeboden, zoals uit het onderstaande blijkt. Zo is er de verkoop van fruit, eieren, boeken, boeketten, zelfgemaakte cadeauartikelen en nog veel meer. Bent u op zoek naar een leuk vaderdagcadeau? Ook hiervoor kunt u een glanzend idee vinden! Voor de kinderen: grabbelton, pony rijden, vissen in de eendjes vijver, spijkerbroek-hangen en gratis springen op het springkussen. Een altijd-prijs-tafel en mini-orgelconcert maakt de sfeer compleet.

Ontmoeting
Er is uiteraard ook volop gelegenheid voor ontmoeting én gezelligheid, terwijl u geniet van een kop koffie / thee met gebak of een andere versnapering. Kortom, teveel om op te noemen. U hoeft deze dag écht niet te koken! Kom gezellig eten op de Actiedag (zoals patat, frikandel, hamburger, broodje gezond, zoute haring, kibbeling e.d.). Om uw vingers bij af te likken! Wij roepen dan ook jong en oud op om deze gezellige actiedag te bezoeken. De opbrengst is bestemd voor de zending HHK en Onderhoudsfonds Westerkerk.

Dick Tukkers