Afbeelding
Foto:

Actie voor Villa Joep

MARKELO - Nog tot en met komende zondag 18 juni is er bij Manege Snorrewind op de Borkeldweg 1 in Markelo een beurs met allerlei ruiter- en paardenspullen. De volledige opbrengst gaat naar Villa Joep, het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

Er zijn tweedehands maar ook nieuwe leuke spullen te koop. Je kunt alleen contant betalen. Heb je zelf nog iets dat je wilt inleveren voor het goede doel? Je bent van harte welkom tijdens de openingstijden van de beurs.

Beurs
Bij Manege Snorrewind zijn ieder jaar weer allerlei activiteiten en acties om geld in te zamelen voor Villa Joep. Met deze beurs willen ze daar graag aan bijdragen. Bovendien vinden ze het een goed idee om gebruikte ruiter- en paardenspullen niet weg te gooien maar er iemand anders een plezier mee te doen. Daarom begon in februari de inzameling; er is inmiddels al veel ingeleverd door particulieren. Daarnaast ondersteunen ook diverse bedrijven in paardenspullen de actie door nieuwe items te doneren voor de verkoop. Zo worden spullen aangeboden van Dokihorse uit Holten, van Divoza uit Enschede, van Country Lochem en van Subli paardenvoer.

Wat is er te koop?
Het assortiment bestaat onder meer uit: rijbroeken, wedstrijdkleding, sjabrakken, zadels, singels, hoofdstellen, halsters, poetsbenodigdheden, bandages, peesbeschermers, dekens, emmers, voerscheppen, veel ruiterkleding, Penny's, caps, bodyprotectors, laarzen, handschoenen, enz. enz.

Kom langs
De beurs is zaterdag geopend van 09,00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur. Zondag bent u nog welkom van 10.00 tot 17.00 uur.