Afbeelding
Foto:

Nieuwe cursussen seniorweb Rijssen

RIJSSEN - Seniorweb Rijssen is weer druk bezig met het voorbereiden van het nieuwe cursusseizoen. Zij bieden ieder jaar weer vele leuke en leerzame cursussen aan, gericht op de vitale oudere doelgroep.

Cursusaanbod
Het nieuwe cursusprogramma wordt gepresenteerd tijdens de open dag van seniorweb. Deze wordt gehouden op vrijdag 29 september. U bent welkom van 15.00 tot 18.00 uur in het Parochieel Centrum aan de Rozengaarde in Rijssen.

Workshops
Gedurende deze dag worden een drietal doorlopende presentaties gegeven. Deze gaan over het plannen van een reis, het maken van een fotoboek en het gebruik van vele leuke applicaties op de telefoon. In de tussenliggende tijd is het leercentrum beschikbaar voor het beantwoorden van hulpvragen, voor een privéles, ondersteuning of groepslessen. Er is voor iedereen een passende cursus beschikbaar, of u nu een totale beginner bent of een gevorderde computergebruiker.

Informatie
Geïnteresseerden kunnen contact opnemenvia e mail. Dit kan dan via : helpdesk@seniorwebrijssen.nl of telefonisch op 0548 515 061. Kijk ook op: www.seniorwebrijssen.nl