Afbeelding
Foto:

Shantykoor Riessen treedt zaterdag op in centrum

RIJSSEN – Op zaterdagmiddag 17 juni treedt het 'Shantykoor Riessen' op in het centrum van Rijssen.

De optredens worden afgewisseld met performances van het levensliederenkoor 'Met Hart en Smart' uit Nijverdal en demonstraties van 'Dansgroep Excelsior'. Zij staan garant voor een spectaculair optreden, boeiend voor jong en oud.

Festival
Het shantyfestival vindt plaats voor de ING-bank op het Schild in hartje centrum Rijssen. 'Shantykoor Riessen' wordt geleid door dirigente Nanette Eijkenaar-Rozendom en de presentatie is in handen van Gerrie Morre´. Het koor zingt graag zeemansliederen, maar ook de populaire Engels- en Duitstalige nummers behoren tot ons repertoire.

Samenzang
De dag wordt omstreeks 16.30 uur afgesloten met een samenzang. Het 'Shantykoor Riessen' werd in 2013 opgericht en telt ruim 50 enthousiaste leden, waarvan zes muzikanten en een dirigent. De groep verzorgt regelmatig optredens bij onder andere verzorgingstehuizen, jubileumfeesten en andere speciale gelegenheden.

Parkeren
Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum. Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard! Uiteraard zijn ook de vele gezellige winkels in het centrum geopend tot 17.00 uur zodat u naast het genieten van de muziek ook leuk kunt winkelen bij de vele kwaliteitsondernemers in het centrum.