Afbeelding
Foto:

Hemink trots op nieuwe locatie Holten

HOLTEN - Bouwbedrijf en vastgoedpartner Hemink zit op een nieuwe locatie. Het bedrijf verruilde onlangs het oude adres in Borne om zich nieuw te gaan vestigen in Holten.

Na bijna 60 jaar op de oude stek is het wel even wennen op het nieuwe hoofdkantoor aan de Handelsweg. Maar toch is verandering af en toe nodig, zo benadrukt ook algemeen directeur Jan van den Berg. "Het was de hoogste tijd. De ontwikkelingen van de laatste jaren zijn turbulent en positief te noemen, waarbij we een flinke groei doormaken met een forse uitbreiding van onze personele bezetting." Een wat ruimere jas was dus hoe dan ook een goede investering, zeker aangezien de sector als geheel weer groeit na enkele magere jaren. Een nieuw pand is natuurlijk ook duurzamer met lagere stook- en onderhoudskosten.

Fijn pand
Hemink zou Hemink natuurlijk niet zijn als het niet een kenmerkend pand werd. Zo stond de kwaliteit van de werkomgeving voorop, met alle faciliteiten om optimaal te kunnen werken. Daarnaast is het een representatief pand geworden waar ook uitgebreidere presentaties gehouden kunnen worden en gasten ontvangen kunnen worden. Het team is dan ook bijzonder trots op het nieuwe hoofdkantoor.

Hemink
Naast (af)bouw van projecten is Hemink ook op vele andere fronten actief. Onder meer vastgoedonderhoud in de breedste zin evenals verbetering van bestaande panden. Hierbij gaat het om zowel woningen als commercieel vastgoed, maar ook panden in de zorg en onderwijs. Dit zijn allemaal aspecten die weer in de lift zitten na de economische crisis.