Afbeelding
Foto:

Anders reserveren voor de Regiotaxi

RIJSSEN-HOLTEN – Het gebruik van de Regiotaxi gaat per 1 juli anders.

In tegenstelling tot de meeste omliggende gemeenten kunnen de inwoners van Rijssen-Holten en Borne tot 1 juli 2018 gebruik blijven maken van deze vorm van vervoer. Wel verandert het websiteadres en het telefoonnummer dat nodig is om een rit te boeken.

Boeken
Inwoners van Rijssen-Holten kunnen vanaf 1 juli 2017 boeken via www.rijssen-holten.nl/vervoer en klikken op de knop 'Reserveren'. Wie geen toegang heeft tot internet kan reserveren via tel. (0548) 72 21 70. Mensen met een Regiotaxipas ontvangen een brief, waarin bovenstaande gegevens worden vermeld.

Samenwerking
De gemeenten Rijssen-Holten en Borne werken samen met de provincie Overijssel en maatschappelijke partners aan een nieuw vervoersysteem ter vervanging van de huidige Regiotaxi.

Beperking
Uitgangspunt is dat de inwoners van de gemeenten Rijssen-Holten en Borne met en zonder een beperking deel kunnen nemen aan de samenleving ook als het niet lukt om zelf in een oplossing te voorzien.

Regiotaxipas
Omliggende gemeenten In de omliggende gemeenten kunnen vanaf 1 juli 2017 alleen inwoners met een Regiotaxipas gebruik blijven maken van de Regiotaxi. Meer informatie hierover is te vinden op www.regiotaxitwente.nl