Afbeelding
Foto:

Heren-turnselectie Fysion zoekt jeugdige leden

NIJVERDAL - De heren-turnselectie van Fysion in Nijverdal is op zoek naar nieuwe leden.

Ben jij sterk, heb je lef, ben je stoer en sta je liever op je handen dan je voeten? Turnen is misschien wel iets voor jou. De heren turnselectie op zoek naar nieuwe enthousiaste jongens van 6 jaar en ouder (geboren minimaal 2011). Momenteel bestaat de jongensselectie uit 11 stoere jongens en zouden zij graag een wat grotere groep worden! De jongensselectie traint twee keer per week voor wedstrijden op selectie-niveau in verschillende divisies. Afgelopen seizoen stonden zij zelfs op het Nederlands Kampioenschap Turnen. Een mooie prestaties waar zij terecht trots op zijn. Turnen is echter wel inherent een minder populaire sport bij jongens, waardoor nieuwe aanwas niet altijd makkelijk aan te trekken is.

Trainingen
De trainingen worden verzorgd door André Vliek, Robert Grootenhuis en Jacco Zomer. ?Lijkt je dit leuk? Geef je dan op voor een van de open lessen. Deze worden gehouden op woensdag 21 juni van 17.30 tot 19.30 uur en woensdag 28 juni van 17.30 tot 19.30 uur. Deze worden dan gehouden in sporthal de Kruidenwijk, zaal 3.

Aanmelden
De proeflessen zijn geheel gratis en vrij voor deelname voor alle jongens ouder dan 6 jaar. Aanmelden kan via: a.vliek@telfortglasvezel.nl