Afbeelding
Foto:

Win een jaar lang gratis haring!

Woensdag 14 juni is het haringseizoen van 2017 officieel geopend. Een gezellig drukke periode en een feest voor haringliefhebbers! De eerste proefpakketten van onze leveranciers zijn binnen.

Onze oudste vismeester, die meer dan 40 jaar smaakervaring heeft, kiest de beste haring eruit. Die maken we uiteraard vers voor u schoon!
En dan is het tijd om ze bij de staart te pakken.

Haringactie
Haringactie: maak kans op een jaar lang gratis haring. Hoe leuk is dat. Gratis haringen ophalen bij uw eigen visboer wanneer u wilt. En dat een jaar lang! In Almelo, Nijverdal, Borne en Delden. Elk jaar is deze actie een groot succes. De actieperiode loopt van woensdag 14 juni tot en met zaterdag 1 juli 2017. Wie in deze periode Hollandse Nieuwe bij ons koopt, kan meedoen aan de actie. Ons personeel deelt actieflyers uit waarop men contactgegevens kan invullen. De winnaar van elke vestiging wordt bekend gemaakt in de week van 3 juli.

Goed doel
Van elke verkochte haring gaat € 0,05 cent naar de Stichting Twentse Wensambulance. Deze is als een non-profit organisatie opgericht met als doel mensen met een langdurige chronisch ziekte en/of mensen in hun (pre)terminale levensfase professioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte. De stichting wordt gerund door vrijwilligers uit de (ambulance)zorgsector.

Maak kennis
Stichting Twentse Wensambulance komt op 17 juni in Nijverdal, 24 juni in Borne en 1 juli in Almelo van 11:00 tot 16:00 met een eigen ambulance. Zo kunnen onze klanten het werk dat de stichting doet van dichtbij bekijken. Meer informatie kunt u vinden op onze website of op Facebook & Twitter.