Afbeelding
Foto:

Voortman Keukens Rijssen organiseert uniek Keuken inspiratie event

RIJSSEN - Op zaterdag 17 juni organiseert Voortman Keukens in haar showroom in Rijssen de eerste editie van het bijzondere Keukeninspiratie event 'Voortman Keukens blaast stoom af'.

Deze dag staat geheel in het teken van keukeninspiratie. Met leerzame productpresentaties en heerlijke proeverijen ontdekken bezoekers alle voordelen van koken met de allernieuwste stoomovens. Overweegt u de aanschaf van een nieuwe keuken of nieuwe inbouwapparatuur? Dan is een bezoek aan de showroom de moeite meer dan waard, want het belooft een zeer inspirerende dag te worden.

Vinoloog
Er is deze dag nog veel meer te beleven, zo zal er een gediplomeerd vinoloog een masterclass geven op het gebied van wijnen. En uiteraard is ook aan de kinderen gedacht, zo is er een gezellige workshop 'Cupcakes bakken' en kunnen ze meedoen aan een leuke kleurwedstrijd.

Voortman Keukens
Voortman heeft in haar ruim opgezette showroom, met koffieplein ('een echte aanrader!') meer dan 30 keukens opgesteld staan in verschillende stijlen: van strak design tot warm landelijk. Naast de ruime keuze aan keukens, is er ook een uitgebreide keuze aan keukenapparatuur van de bekende topmerken.

Goed advies
Het idee voor deze dag is ontstaan vanuit de gedachte dat Voortman Keukens haar klanten graag wil bijstaan in hun zoektocht naar die ene droomkeuken. 'Uiteraard hebben mensen die van plan zijn een nieuwe keuken aan te schaffen en bij ons komen, een idee van wat ze willen. Maar omdat trends zich elkaar in snel tempo opvolgen – vooral op het gebied van keukenapparatuur – willen we mensen graag op een leuke en vrijblijvende manier informeren en inspireren.' aldus filiaalmanager Arno Arends.

Kom langs
Voortman Keukens, Nijverheidsstraat 40, Rijssen. Telefoon: 0548-535 555
www.voortmankeukens.nl

Afbeelding