Europaplein wordt Funplein

Het Europaplein wordt voor één dag omgetoverd tot een groot funplein, mogelijk gemaakt door de mensen van uitzendbureau In Person Rijssen.

Fun is het zeker met onder meer de langste stormbaan van Europa, 91 meter lang. Kinderen kunnen hier de hele dag door meedoen aan spannende wedstrijden waarbij gave prijzen zijn te winnen. Voor de zoetekauwen staat er een suikerspinkraam. De opbrengst gaat naar het goede doel 'Help Tom Schippers en anderen'. Tom heeft altijd jeuk en het geld kan goed gebruikt worden voor onderzoek naar medicijnen.

Om 15.00 uur is er een ballonnenactie. Iedereen krijgt een heliumballon, schrijf je naam op het bijbehorende kaartje en wie weet win jij een hele mooie prijs. Tenminste, als jouw ballon het verst komt. De prijswinnaar wordt bekend gemaakt op de In Person Rijssen facebookpagina. Houd deze pagina goed in de gaten!
Natuurlijk houden de mensen van In Person tijdens het evenement een oogje in het zeil. Zij zorgen dat alle kinderen, ook de kleinsten, veilig kunnen spelen. En heb je interesse in een leuke vakantiebaan of ben je op zoek naar vast werk? Vraag het één van de In Person mensen, wie weet hebben ze wat leuks voor je.

Zien wij jou ook op het In Person funplein?