Afbeelding
Foto:

Reuzeglijbanen en
knotsgekke springkussens

Springen op een haai. Glijden vanuit een draak en klauteren door een kasteel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zaterdag 24 juni zelf beleven in het centrum van Rijssen!

De Rijssense ondernemers pakken komend weekend naar goed gebruik groots uit tijdens 'Rijssen let op de Kleintjes'. Dit is altijd een ware publiekstrekker, waar voor het hele gezin wat leuks te beleven is. En terwijl u als ouder lekker kunt gaan winkelen, wordt er ook op de kleintjes gelet met leuke activiteiten, speciaal voor hen.

Veiling springen
De ondernemers halen alles uit de kast om zowel de kinderen als volwassenen een hele leuke dag te bezorgen. Door het hele centrum staan diverse springkussens, geleverd door Pokie Entertainment uit Wierden. Zij zorgen ervoor dat er vanaf 10.00 uur 's ochtends volop gesprongen kan worden. Dit dan onder begeleiding van vrijwilligers die zorgen voor een veilig verloop.

Survival
Overigens staan de springkussens er niet alleen voor kinderen. Want de diverse survivalbanen zijn ook 'geweldig leuk' voor volwassen. Pokie Entertainment is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op clowns-activiteiten, attractieverhuur en evenementenorganisatie, dus leef je uit op alle springkussens!