Geweldige springkussens en volop aanbiedingen

Zaterdag 24 juni is het weer zo ver: Rijssen let op de kleintjes. Een hele zaterdag aanbiedingen, vertier en vermaak in het centrum van Rijssen.

Jaar na jaar blijkt de actie Rijssen let op de kleintjes goed in de smaak te vallen bij jong en oud. Het is dan ook alweer de vierde keer dat het evenement georganiseerd wordt. De succesformule? Ondernemers Erik Voortman (Voortman mode) en Ard Schuitert (HEMA) zijn daar duidelijk over: ,,Het is een gratis evenement. Super gezellig om lekker lang in het centrum te blijven. Iedereen voelt zich er thuis. Het is leuk om te zien dat alle kinderen, ouders, opa's en oma's er zo van genieten dat de kinderen het leuk hebben. Als ondernemers krijgen we 'blije mensen' in de winkels en daar doen we het voor!"

Plezier
Bij 'Rijssen let op de kleintjes' draait het vooral om plezier. Plezier voor de kinderen en plezier voor de portemonnee. Allereerst kunnen kinderen zich uitleven op ruim dertig springkussen die door het hele centrum van Rijssen staan. De hele dag kun je gratis springen op de leukste en spannendste springkussens die er zijn. Dit jaar zijn er weer vele nieuwe soorten bijgekomen. Ook kun je meedoen aan wedstrijdjes op de survivalbanen. Blikvanger is de survivalbaan van maar liefst 91 meter! Uiteraard onder goede begeleiding van volwassenen die goed op de kinderen letten. En het plein op de Hoge Wal is omgetoverd tot een echt waterplein. Hoe gekker, hoe leuker. Voor de kleinsten zijn er speciale kleine springkussens. Kinderen kunnen deze dag hun lol op.

Gratis
Naast veel springplezier kun je de hele dag profiteren van mooie en leuke aanbiedingen en acties bij de deelnemende winkeliers. Denk aan 1 plus 1, kortingsacties, tweede artikel voor de helft en ga zo maar door. Het leuke is dat je bij iedere aankoop een puntenbonnetje ontvangt. Deze kun je weer inleveren bij diverse horecaondernemers voor een gratis lekkernij. Denk aan ijs, koek en andere lekkere dingen. Een aantal winkeliers deelt ook popcorn uit.

Koopavond
De dag 'Rijssen let op de kleintjes' is van 9.30 tot 21.00 uur. Koopavond dus. De hele dag kun je tevens gratis parkeren in het centrum.

Graag tot ziens!