Afbeelding
Foto:

Duizend euro inruilvoordeel Mitsubishi Space Star

NIJVERDAL - Ruil je auto in voor een nieuwe Mitsubishi Space Star en je ontvangt € 1.000,- inruilvoordeel. Daarmee is de instapversie al vanaf € 10.270,- verkrijgbaar.

Mitsubishi verstrekt, bij registratie vóór 31 juli, 1.000 euro inruilvoordeel op een nieuwe Mitsubishi Space Star. Dus ruil je auto in voor deze leuke, compacte auto en Mitsubishi-dealer Aaltink in Nijverdal levert de Space Star € 1.000,- voordeliger. Zo kun je de 1.0 Entry al meekrijgen vanaf € 10.270,-. Of de 1.0 ClearTec Cool+ vanaf € 11.570,-. Deze uitvoering is extra voorzien van een radio, cd/mp3-speler, vier speakers, USB-aansluiting, airco met pollenfilter, Auto Stop & Go, elektrische ramen vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en meer. De Space Star is de zuinigste auto in zijn klasse, waardoor u dus aangenaam vaak tussen de benzinepompen door kunt rijden.

Betrouwbaar
De Space Star is in hart en nieren een Mitsubishi. Een betrouwbaar product, ondersteund door een dito garantie. Zo ontvangt u maar liefst 5 jaar volledige garantie en 12 jaar carrosserie-garantie. Auto Aaltink voert daarnaast ook het onderhoud van uw nieuwe Space Star vakkundig uit voor vele zorgeloze kilometers rijplezier.

Kom langs
Voor meer informatie over de Mitsubishi Space Star of een proefrit, bent u uiteraard van harte welkom in de showroom. Het team van Auto Aaltink vertelt u graag over de vele mogelijkheden voor aanschaf van uw nieuwe auto. Auto Aaltink is Mitsubishi en Fiat dealer en gevestigd aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Kijk voor meer informatie ook op: www.autoaaltink.nl