Afbeelding
Foto:

Pien de kat nog steeds vermist

NIJVERDAL - De liefde voor een huisdier gaat ver. Zo las u onlangs al een oproep van de eigenaresse in deze krant om uit te kijken naar Pien de kat. Deze verdween enige tijd geleden vanaf de Dalkruid in de Kruidenwijk in Nijverdal. Inmiddels is zij al twee weken spoorloos.

Pien is een zwart-witte kat. Naar aanleiding van de eerdere oproep kwam er één reactie binnen bij de eigenaresse, maar helaas bleek het niet te gaan om haar vermiste Pien. Naast de advertentie is ook de kracht van sociale media ingezet om Pien weer met haar eigenaresse te herenigen. Zo is onder meer een oproep geplaatst op de Facebook-pagina 'Dieren vermist & gevonden in omgeving Nijverdal'. Dit leverde twee meldingen op, maar tot nu toe zonder succes.

Meldingen
Bij één melding betrof het Koemast ter hoogte van de Voordamweg in Hellendoorn. De andere melding kwam van de Veldmanserve bij het speeltuintje ter hoogte van nrs. 61-63-65, ook in Hellendoorn. Degene die dit bericht stuurde, schreef dat de kat op Pien leek en dat ze al enige tijd daar rond hing. "Op beide adressen zijn we een paar keer geweest, hebben geroepen, zijn er een tijdje blijven rond wandelen, maar ook dit keer hebben we geen kat gezien.", aldus de eigenaresse. Zij roept dan ook op om specifiek naar dit gebied uit te kijken naar een zwart-witte kat die mogelijk al enige tijd rond zwerft.

Neem contact op
Ziet u Pien ergens? Neem contact op via 06-215 70 431