Afbeelding
Foto:

Eigentijds assortiment bij Schrameijer Wonen en Slapen

TUBBERGEN - Al 40 jaar is Schrameijer Wonen en Slapen in Tubbergen in wijde omgeving een begrip als het gaat om ambachtelijke kwaliteitsmeubels in landelijke stijl voor scherpe prijzen.

Wat veel mensen niet weten, is dat eigenaresse Gea Schrameijer met de tijd is meegegaan en ook de jonge generatie verrassend veel te bieden heeft aan eigentijdse meubels in de categorie landelijk, maar ook industrieel. Dit alles natuurlijk wel met behoud van de vertrouwde kwaliteit, gedegen advies en uitstekende service.

Een deel van het uitgebreide assortiment op ruim 4.000 vierkante meter winkeloppervlak kan nog altijd op ambachtelijke wijze worden vervaardigd en kan er maatwerk geleverd worden. Voor de meubels met een industriële uitstraling – al een tijdje de nieuwe trend – wordt samengewerkt met een smid. Zo kan ook op dit vlak maatwerk geverd worden en dit alles zónder meerprijs. Niet alleen staat Schrameijer bekend om kwaliteit en maatwerk, maar ook om vakkundig advies. In de winkel, maar desgewenst komt verkoopster Hilda Poortier ook bij klanten thuis voor interieur- en stylingadvies. Dat beperkt zich niet tot de keuze van de meubels, maar kan zich ook uitstrekken tot kleurkeuze en bijvoorbeeld gordijnen wanden en accessoires. Hierin kan nauw worden bijgestaan en begeleid in samenwerking met deskundige collega's op gebied van woninginrichting.

Slapen
Sinds een paar jaar beschikt Schrameijer ook over een gespecialiseerde afdeling slapen. De afdeling slapen biedt een ruim assortiment bedden, van boxsprings tot koppelbedden, tot dekbedden en hoeslakens, maar ook matrassen in alle soorten en maten. Dit alles voor zowel de kleine als grotere portemonnee. Op het gebied van bedden heeft Schrameijer alle bekende merken in huis, waaronder M-line, waarop alle Nederlandse Olympische sporters slapen.

Kom langs
Schrameijer Wonen en Slapen ontvangt u graag in de riante showroom van 4.000 vierkante meter aan de Molenstraat 32, 7651 AW Tubbergen. Ook elke zondag bent u van harte welkom! Tot ziens bij Schrameijer Wonen en Slapen. De koffie staat klaar! Kijk voor meer informatie op: www.schrameijer.nl