Afbeelding
Foto:

Repaircafé in Holten

HOLTEN - Vrijdag 7 juli staan de vrijwilligers vanaf 13.30 tot 16.00 weer klaar in het Jeugdhonk aan de Tuinstraat 2 te Holten om kapotte spullen te repareren.

Of het nu kleding, fiets, huishoudelijke apparaten, tuingereedschap of speelgoed is, de vrijwilligers kijken er graag naar of het gerepareerd kan worden. De reparatie is gratis maar een vrije bijdrage in de pot is welkom. (nieuwe onderdelen moeten zelf aangeschaft worden). Zomaar binnen lopen om eens een kijkje te nemen of te informeren wat de mogelijkheden zijn kan natuurlijk ook. De koffie en thee staan voor u klaar. Om alvast te noteren zijn de volgende vrijdagen in 2017: 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december.

Jeugdcircus bij kinderboerderij Dondertman

HOLTEN - 'Hooggeëerd publiek!' Een kreet die zondag 9 juli ongetwijfeld te horen is bij Kinderboerderij Dondertman in Holten.

Onder voorbehoud van weersomstandigheden zorgt Jeugdcircus Caroly uit Goor vanaf 14.00 uur op het ruime terras bij het Boshuus aan de Meester Bosweg een wervelende voorstelling. Het eerste deel duurt van 14:00 tot 14.45 uur, het tweede van 15.15 tot 16.00 uur. Voor de kinderen zijn er banken en voor de ouderen worden daar achter stoelen geplaatst. De toegang voor de voorstelling is gratis, maar wie tevens de kinderboerderij wil bezoeken betaalt de normaal geldende entree. Op vertoon van hun pasje hebben donateurs daar gratis toegang.

?
?