Afbeelding
Foto:

Advies Arena stelt zich voor in Het Kantoor

NIJVERDAL - Nijverdaller Marco ten Zende is eigenaar van Advies Arena, maar bovenal financieel planner. Zijn passie is klanten helpen bij complexe financiële vraagstukken. Dat kan zijn een hypotheek, een inkomens- en pensioenanalyse, of het uitwerken van een volledig financieel plan.

'We staan voor onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij voor klanten zoeken naar de beste hypotheek. We kunnen bijna alle banken en geldverstrekkers aanbieden, inclusief rechtstreeks de Rabobank. Daardoor hoef je als klant niet meer langs alle banken, want wij regelen de hypotheek van A tot Z.'

Hoe werkt Advies Arena?
We starten altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we o.a. de woonwensen, de maximale hypotheek, hypotheekvormen en dienstverlening. Als de klant ons de opdracht geeft, stellen we aan de hand van zijn wensen het advies op, zoeken de beste hypotheek erbij en regelen verder alles van A tot Z.
Advies Arena is er ook voor de ondernemers en zzp'ers. Een hypotheek voor ondernemers is nooit standaard, maar gelukkig hebben we alle expertise in huis om ook ondernemers goed te adviseren. Bij steeds meer geldverstrekkers is het mogelijk om een hypotheek te krijgen ook als je nog niet zo lang ondernemer bent. Als ondernemer wil je bezig zijn met je onderneming en je klanten en daarom regelen wij ook voor ondernemers het hele hypotheek traject.

Planner
Ten Zende is als gecertificeerd financieel planner aangesloten bij de Federatie Financieel Planners en moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Een financieel planner onderscheidt zich van andere adviseurs door integriteit, deskundigheid en een grote kennis van zaken. Naast hypotheken maakt hij ook financiële planningen. Ten Zende; 'Met een goed financieel plan krijg je inzicht en grip op je financiën en dat geeft rust. Juist bij een aantal belangrijke momenten in je leven, kan een planning je helpen om de juiste (financiële) beslissingen te nemen. Denk daarbij aan samenwonen/trouwen, een huis kopen of met pensioen gaan. Maar ook tussentijds kan er van alles gebeuren, zoals arbeidsongeschiktheid of overlijden. Dan is het goed om te weten hoe je ervoor staat'.

Kom langs
Kom gerust eens een kop koffie drinken. Een afspraak is snel gemaakt en het eerste oriënterende gesprek is altijd gratis! Bel met: 0548-859654