Afbeelding
Foto:

Startersbijeenkomst IkStartSmart bij CvJO

NIJVERDAL - Op 4 juli aanstaande zal de Kamer van Koophandel (KvK) een bijeenkomst houden voor deelnemers aan IkStartSmart Overijssel bij het CvJO.

IkStartSmart is een programma voor mensen die serieuze plannen hebben om een bedrijf te gaan starten, maar ook voor ondernemers die al zijn begonnen. Je wordt in 12 maanden geholpen bij het ontwikkelen van je ondernemersvaardigheden, er worden bijeenkomsten georganiseerd waar je informatie krijgt over ondernemen en waar je andere ondernemers kunt ontmoeten. Dit heeft een belangrijke versterkende werking door van elkaar te leren.

Aanjagers
Daarnaast heb je een vaste KvK-adviseur en coachpool waaronder de aanjagers (Roland Ridder en Arjan Krijgsman) van het ondernemerscentrum CvJO, waarmee je kunt sparren over alle zaken waar jij tegenaan loopt als startende ondernemer. In iedere provincie is de KvK bezig met de uitrol van het programma voor starters middels deze bijeenkomst. Aanmelden kan via https://www.kvk.nl/evenementen/445393/ of https://www.ikstartsmart.nl/