Afbeelding
Foto:

Werkzaamheden N350 17 juli van start

RIJSSEN - De werkzaamheden aan de N350 Holten-Rijssen gaan op 17 juli van start en duren dan tot en met 28 juli.

Om omwonenden en betrokkenen te informeren wordt volgende week dinsdag 11 juli een inloopavond gehouden over de geplande werkzaamheden aan deze provinciale weg. Belangstellenden kunnen tussen 18.00 en 20.00 uur de inloopavond bezoeken in het Kulturhus aan de Smidsbelt 6 in Holten. Medewerkers van de Provincie Overijssel, de gemeente Rijssen-Holten en de aannemer zijn aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, planning en omleidingen en om vragen te beantwoorden. Er komt nieuw asfalt, nieuwe markeringen en een fiets/voetgangersoversteek bij zwembad Twenhaarsveld in Holten.

Tijdelijk afsluiting
Voor de werkzaamheden moet de N350 wel afgesloten worden. De hoofdrijbaan gaat daarom gefaseerd dicht. De eerste fase omvat het del van de rotonde Rijssenseweg/Markelosweg tot en met de rotonde Rijssenseweg/Drostenstraat. Dit duurt dan van 17 juli 07.00 uur tot en met 24 juli middernacht. Tijdens deze fase moet het verkeer richting het zwembad Twenhaarsveld via de rotonde Rijssenseweg/Markeloseweg rijden en dan gebruik maken van een tijdelijke doorsteek naar de naastgelegen parallelweg.

Tweede fase
De tweede fase omvat het gedeelte van de rotonde Rijssenseweg/Drostenstraat tot aan de Holterstraatweg/Reggesingel in Rijssen. Dit duurt van 17 juli 07.00 uur tot en met 28 juli 18.00 uur. De naastgelegen parallelweg is in deze fase ook afgesloten om sluipverkeer te voorkomen. De afgesloten parallelweg blijft toegankelijk voor (brom)fietsers, voetgangers, spoedritten van hulpdiensten, aanwonenden en aanliggende bedrijven. De aannemer informeert aanwonenden en aanliggende bedrijven over de bereikbaarheid. De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk voor informatie ook op: www.bereikbaar.overijssel.nl.