Ontdek de Reggestreek

RIJSSEN - Ook deze zomer rijdt de Amerikaanse bus van Ontdek de Reggestreek. De rit wordt vanuit Rijssen-Holten en Wierden (Hoge Hexel) gereden en brengt de deelnemers naar de Waarf in Enter, De Pelmolen in Rijssen, het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum. In de middag is er gelegenheid om de roofvogelshow te bekijken.

Aan het einde van de dagtrip worden de gasten weer op authentieke wijze teruggebracht naar de opstapplekken. Voor Rijssen-Holten en omgeving zijn dat de NS stations in Rijssen en Holten, Landal Twenhaarsveld en Camping De Poppe. In Wierden kan opgestapt worden bij NS Station, bij De Tolplas of Bungalowpark Hoge Hexel.

Informatie
Aanmleden is nodig voor een van de rijdagen op woensdag 12, 19, 26 juli, of woensdag 2, 9, 16 augustus bij Tourist Info Wierden (0546-574911/ Wierden@twenteinfo.nl ) of bij de recepties van de opstapparken. Deelname aan deze dagtocht kost voor een volwassene € 13,50 en voor kinderen (4-12 jaar) € 8,50 en dat is inclusief entree locaties en exclusief catering. Een eigen versnapering is toegestaan. Jongere kinderen kunnen gratis mee op schoot. Wie vragen heeft kan bellen met Tourist Info Wierden.

ChristenUnie Saloons


WIERDEN/ENTER - De komende tijd start de ChristenUnie Wierden-Enter een nieuw initiatief, de CU-Saloons. Op 18 juli wordt het gehouden in 't Skoapn'skot in Hoge Hexel.

De ChristenUnie legt hiermee de verbinding tussen politiek en samenleving. U kunt op locaties in gesprek te gaan met organisaties en inwoners en door op gezette tijden worden er inloopsessies gehouden bij de raadsleden. Zo wordt elke laatste vrijdag van de maand van 19.00 - 20.30 uur een inloopsessie gehouden bij raadslid Kees van Dijk aan de Werfstraat 1 te Enter.

Informatie
Ook stuurt de ChristenUnie een brief naar verenigingen en organisaties om informatie op te halen voor het verkiezingsprogramma. Deze input kan tot 1 augustus aangeleverd worden. Organisaties en verenigingen kunnen daarin ook aangeven of zij een CU Saloon wensen over relevante thema's. CU Saloons kunnen aangevraagd worden bij Riet Eshuis, e-mailadres riet.eshuis@wierden-enter.christenunie.nl