Afbeelding
Foto:

After Summer Festival nu twee dagen

RIJSSEN - Het After Summer Festival komt er weer aan! Dit is de nieuwe naam van de eerdere After Summer Party. De naamswijziging heeft namelijk ook een belangrijke oorzaak: het evenement is zo gegroeid dat het nu gesplitst wordt naar twee dagen, namelijk vrijdag 1 en zaterdag 2 september.

De organisatie heeft hoge verwachtingen van deze uitbreiding. Naar verwachting zullen er zo'n 2.500 tot 3.000 bezoekers per avond komen naar het feest. ''We denken zeker dat er animo is voor een tweedaagse in Rijssen. Natuurlijk hebben we nagedacht over verschillende concepten om het festival zo voor verschillende doelgroepen interessant te maken'', aldus voorzitter Roelofs. Dit jaar is de zeventiende editie, wat groeit door verdere professionalisering en de gezellige sfeer ieder jaar.

Nieuwe invulling
De invulling is dus ook wat anders dan voorheen. Zo wordt de vrijdagavond het domein van de jongeren, met De Party. Hier treedt 3FM radio-DJ Domien Verschuuren op, bekend van zijn dagelijkse ochtendshow. DJ Ivar opent en sluit de avond. Van Top 40 muziek via de betere oldies naar de nieuwste apres ski hits. Hij beheerst het hele arsenaal en weet daarnaast als presentator het publiek nog verder op te zwepen. Het programma op vrijdag begint om 20.00 uur en gaat door tot 01.00 uur.

Zaterdag
Zaterdag staat de band TOP 2000 Live op het podium. Deze startte als huisband tijdens het proeflokaal van Frits Spits op Radio2. Nu trekken ze met de 6e theatertournee getiteld "Music" het land door met nieuwe gezichten en een nieuwe setlijst. Voorafgaand wordt nog van 17.00 tot 19.30 uur een gezellig bedrijvenuurtje met buffet gehouden. Een gezellige manier om dus even te netwerken voorafgaand aan het geweldige feest.

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op het moment van schrijven binnenkort van start. Kaarten voor De Party op de vrijdagavond kosten 7,50 euro in de voorverkoop (10 euro aan de deur). Kaarten voor de zaterdag kosten 10 euro in de voorverkoop (15 euro aan de deur). Zaterdagkaarten met bedrijvenuurtje en buffet kosten 18,50 euro. Kijk voor meer informatie over het programma, de kaartverkoop en meer op: www.aftersummerfestival.nl