Afbeelding
Foto:

Stijlvol leefplezier
met Woon & Slaap

ENSCHEDE/ALMELO - Aangenaam wonen in een zeer stijlvol interieur; wie wil dit nu niet? Woon & Slaap helpt u hier graag bij met een passend advies voor een nieuw interieur wat helemaal aan uw wensen voldoet.

Woon & Slaap heeft een tweetal vestigingen en een webwinkel. Wie graag voelt, ruikt en zit voor aankoop is welkom bij de vestigingen aan de Woonboulevard 28 in Almelo en het Schuttersveld 20 in Enschede. Beide vestigingen hebben in totaal 5.000 vierkante meter aan meubels in alle stijlen. Zowel voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en woonaccessoires bent u aan het juiste adres. Woon & Slaap is onder meer dealer van Riviéra Maison, Urban Sofa, My Sons en By-Boo. De meubelen worden geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie én tegen de gegarandeerd laagste prijs. Zij tonen aan dat een ultiem sfeergevoel ook zeer betaalbaar is.

Advies
Als u al precies in gedachte hebt waar u naar op zoek bent is er goede kans dat u zult slagen bij Woon & Slaap. Het assortiment is ruim, met vele geliefde klassieke meubelstijlen maar ook trendy meubilair voor de design-bewuste klant. Wie graag een stukje advies krijgt bij het inrichten kan ook de eigen binnenhuisarchitect van Woon & Slaap inschakelen. Deze geeft niet alleen advies over de meubels, maar ook het gehele interieur, zoals het goed afstemmen van kleuren.

Kom langs
Kom langs bij Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo of het Schuttersveld 20 in Enschede. Kijk ook op www.woonenslaaponline.nl voor informatie en de webwinkel. Hier kunt u een groot deel van het assortiment bestellen voor snelle levering thuis. Kijk op de pagina naast dit artikel voor een kortingsbon voor 10 procent korting. Vraag in de winkel naar de aanvullende voorwaarden.

Afbeelding