Afbeelding
Foto:

Goed terras bij Oale Sté

NIJVERDAL - Bistro de Oale Sté in Nijverdal staat op de zevende plaats in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Dat is maandag in Roosendaal bekendgemaakt tijdens een spannende finaledag.

"Dit is een fantastisch resultaat. Wat een superwaardering voor ons bedrijf en mijn team. We zijn supertrots" Zo reageert eigenaar Bert-Jan Hoekjen van bistro de Oale Sté op deze notering in de ranglijst van de 100 beste horecaterrassen van Nederland. Maandag reisde hij met het team naar Roosendaal, waarbij helaas de publieksprijs niet gewonnen werd. Toch was de vreugde er niet minder om.

Feestavond
De Oale Sté hield woensdag een feestelijke borrel om alle stemmers te bedanken. Het behalen van de zevende plaats is namelijk vooral te danken aan de vele gasten die op hen stemden. Bert-Jan hierover: "We vinden het fijn dat onze gasten ons zo gesteund hebben daarom bedanken we ze met een drankje en een hapje. Fijn dat steeds meer mensen in de regio ons weten te vinden. Onze bistro is er voor iedereen, niet alleen voor gasten van camping Noetselerberg."

Over Bistro De Oale Sté
Sinds 2002 is Bert-Jan Hoekjen eigenaar van bistro de Oale Sté in Nijverdal. Het terras heeft 120 zitplaatsen en ligt vlakbij nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Naast De Oale Sté ligt camping Noetselerberg, welke in handen is van Geert Hoekjen en zijn vrouw Martine. Beide bedrijven werken nauw samen. Vanaf 11 juli is (het terras van) Bistro De Oale Sté elke dag geopend in de zomermaanden juli en augustus.