Peiling over onvrede centrum Holten

HOLTEN - Er is groeiende onvrede over het centrum in Holten. Dit onderging de afgelopen jaren een grondige renovatie en herinrichting waarbij veel punten aangepakt werden. Maar zoals gebruikelijk in dit soort projecten, niet iedere verandering wordt ervaren als een verbetering door de inwoners. De afgelopen tijd is er dan ook wat onvrede ontstaan bij inwoners en ondernemers in het centrum.

De lokale VVD-fractie constateert namelijk diverse pijnpunten in het centrum. Zo is het met de huidige inrichting vaak onduidelijk voor bezoekers wat nu precies wel of niet een woonerf is. Daarnaast zou de kwaliteit van het straatwerk te wensen overlaten en er is onduidelijkheid over de parkeerplekken waar mensen kunnen staan. Omdat een en ander natuurlijk ook best subjectief kan zijn is de VVD begonnen met een peiling via www.holten-poll.nl om de ervaren problemen in kaart te brengen. Dit moet dan duidelijk maken

Peiling
De peiling op de site gaat in op deze vermeende problemen met als doel om een duidelijker inzicht te krijgen. Bezoekers kunnen met een smiley aangeven of ze positief, neutraal of negatief staan tegenover de huidige inrichting. Verder gaan de vragen over of de verkeerssituatie overzichtelijk is, of het centrum voldoende aangekleed is, of mensen het doorgaand verkeer het liefste helemaal uit het centrum willen weren en of mensen weten dat het centrum tegenwoordig een woonerf is.

Meedenken
De hoop is dat zoveel mogelijk mensen deze peiling in zullen vullen zodat de politiek van Rijssen-Holten een goed inzicht heeft in hoe groot de daadwerkelijke problemen zijn.