Naar concert André Rieu in ZiNiN ZINema

NIJVERDAL - Op zaterdag 22 juli is het concert van André Rieu te zien in ZINema. Omdat niet iedereen dan naar Maastricht kan wordt dit ook live uitgezonden in veel Nederlandse bioscopen.

André Rieu, 'De Koning van de Wals' is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. De concerten van Rieu zijn een belevenis en altijd spectaculair. Zijn jaarlijkse legendarische concerten in Maastricht genieten wereldwijde bekendheid en worden bezocht door duizenden loyale fans van over de hele wereld.

Bioscoop
Omdat niet iedereen naar Maastricht kan komen, vertoont ZINema Nijverdal dit exclusieve concert op zaterdag 22 juli (20.00 uur) en zondag 23 juli (15.00 uur) in haar bioscoop. Een unieke en eenmalige mogelijkheid om de sfeer van dit bijzondere concert van 'dichtbij' te beleven. Dit unieke 'Maastricht Concert' belooft het grootste en meest spectaculaire concert ooit vertoond te worden in een bioscoop. Het Maastricht concert vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein 'Het Vrijthof' in de geboortestad van André.

Orkest
Tijdens het concert zal Rieu vergezeld worden door zijn wereldberoemde 60-delige Johan Strauss Orkest, sopranen, tenoren en zeer speciale (bekende) gasten. Dit jaar is een heel bijzonder jaar, omdat het 30 jaar geleden is dat André Rieu zijn Johan Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Kaarten
Het concert begint zaterdag 22 juli om 20.00 uur en op zondag 23 juli om 15.00 uur en kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.