Afbeelding
Foto:

Budde Beach 2.0

NIJVERDAL- Horecagelegenheid De Budde in Nijverdal is ook deze zomer weer omgetoverd tot een gezellige Beach Club, maar dan in een nieuw jasje. Tot en met zondag 27 augustus 2017 kunnen jong en oud hier genieten van hapjes, drankjes, muziek, sportieve activiteiten en gezelligheid.

Begin dit jaar werd De Budde in Nijverdal overgenomen door het stel Edzard Poppema en Annelot van Buren. Zij staken De Budde in een nieuw, fris jasje door onder andere een nieuwe uitstraling en een nieuwe kaart, gericht op de Amerikaanse keuken. Bij de overname gaven ze al aan dat succesvolle concepten als Budde Beach gewoon zouden blijven bestaan, maar het stel heeft het populaire evenement wel aangepast naar eigen stijl.

Budde Beach 2.0
Poppema: "We laten het evenement grotendeels zoals het al jaren is. Op de zaterdagen zullen een aantal bandjes spelen, op een aantal zondagen wordt beachvolleybal georganiseerd en het hele evenement draait om gezelligheid voor jong en oud. Toch hebben we het qua aankleding wel aangepast naar onze stijl. We hebben gekozen voor een iets strakkere uitstraling, met olievaten, bamboe, sfeerverlichting en meer. Dit geeft het geheel een Beach Club achtig sfeertje. Ook zijn er dit jaar houten vlonders aangelegd, zodat gasten niet per se door het zand hoeven te gaan", aldus de nieuwe eigenaar van De Budde.

Het programma
De weekenden staan vol gepland met gezelligheid. Diverse bands en DJ's zullen zorgen voor muzikaal vermaak. Daarnaast kunnen gasten ook gewoon hapjes en drankjes van de reguliere kaart bestellen, deze zal tijdens Budde Beach grotendeels gelijk blijven.

Dit staat er de komende maand op het programma:
Zaterdag 15 juli 2017 - Big O & The Bottoms
Zondag 16 juli 2017 - Beachvolleybal
Zaterdag 22 juli 2017 - allround band
Zondag 23 juli 2017 - Lazy Sunday met beachvolleybal
Vrijdag 28 juli 2017 – DJ Lars
Zaterdag 29 juli - blues band

Meer informatie over Budde Beach?
Meer informatie over Budde Beach is te vinden op de website (https://www.debudde.nl). Hier staat ook het gehele programma en is er mogelijkheid tot inschrijving voor beachvolleybal.