Afbeelding
Foto:

Sponsortocht voor
en door Mirthe Blonk

RIJSSEN- In de zomervakantie van 22 tot en met 24 augustus gaat Jeugdwerkleider bij de Fakkeldrager in Rijssen Arjan Slagman samen met Anne Hofstede, Christiaan van de Heuvel, en Mirthe Blonk een sponsortocht fietsen over een afstand van 388
kilometer, met als sponsordoel: Mirthe Blonk zelf.

Arjan Slagman kent Mirthe al een jaar of zes, sinds ze destijds als tiener tiener bij het jeugdwerk kwam van de Fakkeldrager.Zij zat toen in een moeilijke periode in haar leven door tegelijkertijd tiener te zijn en een scheiding van haar ouders voor de kiezen kreeg. Ze kreeg het moeilijker en moeilijker en begon middelen te gebruiken. Hierdoor kwam ze nog in zwaarder weer terecht en maakte diverse verkeerde k keuzes. Haar leven liep vast, totdat ze vorig jaar door God werd stil gezet.

Bijbelschool
Nu wil Mirthe het komende schooljaar de Bijbelschool Foundation 4 Live gaan volgen, om verder te mogen groeien in haar geloof. Een hele mooie en grote stap die nogal wat kosten met zich meebrengt voor haar. Door middel van het fietsen van deze sponsortocht willen we haar gaan ondersteunen.

Omweg
Tijdens deze tocht steken we de grens niet over aldus Arjan, wij blijven in Nederland. Als je kijkt naar de grens, dan is het de kortste weg, om over te steken en hiermee een stuk af te snijden. In het bijzonder in de buurt van Coevorden. We willen laten zien dat het eigenlijk wel aantrekkelijk is om grenzen over te steken en dat het extra inspanning zal kosten dit niet te doen, maar het is onze wens om ons te beheersen en de omweg te nemen. Wij hopen dan ook dat Mirthe de grenzen die ze wil houden, kan blijven houden. De deelnemers aan deze bijzondere sponsortocht hopen dat vele deze tocht zullen willen sponsoren, zodat het voor Mirthe makkelijker word om het jaar Bijbelschool financieel rond te krijgen. Als we ''Blonk''weer kunnen laten blinken, mag ze een lichtend voorbeeld zijn voor haar omgeving aldus Arjan Slagman. Wie de actie financieel wil steunen kan een bijdrage doen via de bank op NL 70 INGB 0653 3059 82 ten name van A.M. Blonk, Ovv: fietstocht.

Dick Tukkers