Terug in de tijd met Amerikaanse bus

RIJSSEN - Ook deze zomer rijdt de Amerikaanse bus van Ontdek de Reggestreek voor het zomerarrangement 'vrogger en nu in de Reggestreek'.

De rit wordt vanuit Rijssen-Holten en Wierden (Hoge Hexel) aangereden en brengt de deelnemers naar de Waarf in Enter, De Pelmolen in Rijssen en bij het Rijssens Museum en Internationaal Brandweermuseum. In de middag is er gelegenheid om de roofvogelshow in het volkspark te bekijken. Aan het einde van de dagtrip worden de gasten weer op authentieke wijze teruggebracht naar de opstapplekken. Voor Rijssen-Holten en omgeving zijn dat de NS stations in Rijssen en Holten, Landal Twenhaarsveld en Camping De Poppe. In Wierden kan opgestapt worden bij NS Station, bij De Tolplas of Bungalowpark Hoge Hexel.

Reserveren
Voor deelname is het noodzakelijk dat men reserveert voor een van de rijdagen op woensdag 2, 9, 16 augustus bij Tourist Info Wierden (0546-574911/ Wierden@twenteinfo.nl ) of bij de recepties van de opstapparken. Deelname aan deze dagtocht kost voor een volwassene 13,50 euro en voor kinderen (4-12 jaar) 8,50 euro en dat is inclusief entree bezoeklocaties en exclusief catering. Een eigen versnapering is toegestaan. Jongere kinderen kunnen gratis mee op schoot. Wie meer informatie wenst of vragen heeft kan bellen met Tourist Info Wierden 0546-574911. Meer informatie is te vinden op: www.reggestreek.nl

Programma
De rit Rijssen-Holten begint bij het NS Station in Rijssen en gaat dan via Landal Twenhaarsveld naar station Holten, Camping De Poppe en vervolgens de Enterse Waarf voor een rondvaart, de Pelmolen, een roofvogelshow bij de Oosterhof en vervolgens weer terug.