Zomeractiviteiten senioren

ViaVie Welzijn in Rijssen-Holten organiseert in de zomermaanden diverse leuke activiteiten voor senioren. Velen zitten vaak maar alleen thuis omdat familie weg is en activiteiten stil liggen. Het organiseren van leuke uitjes is dan ook goed voor deze groep.

Enkele activiteiten zijn al volgeboekt. Voor onderstaande activiteiten zijn er nog plaatsen vrij. U kunt zich telefonisch opgeven bij ViaVie Welzijn, telefoonnummer: 0548-362755.

Bezoek Theehuys
Grimberg

Komende woensdag 2 augustus kunt u naar Theehuys Grimberg. Aanvang om 14.30 uur aan de Grimbergerweg 5 te Notter (tussen Rijssen en Wierden) Deelname kost 8 euro per persoon. Geniet van een Tea Compleet met verschillende soorten thee, taart en lekkernijen.

Bingo op de Plaza
Woensdag 9 augustus wordt weer een gezellige bingo gehouden in het kulturhus aan de Smidsbelt 6 in Holten. Deelname kost 4 euro inclusief bingokaarten en koffie/thee met wat lekkers. Aanvang om 14.30 uur. Ouderwets gezellig bingo spelen met elkaar onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers. Er zijn vele bruikbare, nuttige prijzen te winnen!

Bezoek het Overveen
Op woensdag 16 augustus staat een bezoek aan het Overveen in Rijssen op het programma, om 14.30 uur aan de Veendijk 4A in Rijssen. Deelname kost 7 euro per persoon (inclusief koffie en appelgebak met een drankje en hapje). U krijgt uitleg over het ontstaan van het nieuwe natuurgebied De Borkeld/Overveen. Als het mooi weer is, zal er een korte wandeling gemaakt worden naar de vogeluitkijkhut waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht en waar u vele weidevogels kunt spotten. Als er die middag nog gelegenheid voor is, dan kunt u ook de nieuwe groepsaccommodatie De Burght, aan de overkant van Het Overveen bekijken.

Uutmarkt Brunch
Op zaterdag 2 september wordt om 12.30 uur een brunch gehouden in het kulturhus van Holten. Eet mee voor 10 euro. ViaVie Welzijn organiseert deze brunch met heerlijke hapjes. Dit alles wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers voor u klaargemaakt. Dit mag u niet missen! Mocht de afstand een probleem voor u zijn, geeft u dit dan aan ons door, dan proberen wij vervoer voor u te regelen. Aansluitend kunt u de gezellige Uutmarkt bezoeken!