Afbeelding
Foto:

Duurzaam advies bij wooncoach RIjssen

RIJSSEN - Sinds deze maand is het mogelijk om ook in Rijssen een kosteloos advies te krijgen over de mogelijkheden om uw woning nog duurzamer te maken.

Begin deze maand ging namelijk wooncoach Gerrit Nijland van start. Hij is op de dinsdagochtend, van 9.00 tot 11.00 uur, en de donderdagavond, van 18.30 tot 20.00 uur, is de wooncoach aanwezig in het gemeentehuis in Rijssen. Op de vrijdagmiddag, van 14.00 tot 16.00 uur, kunt u hem vinden in het Kulturhus in Holten. U kunt op deze momenten zonder afspraak terecht.

Duurzaam advies
De wooncoach kan u meer vertellen over het verduurzamen en energiezuinig maken van uw woning. Er is namelijk veel mogelijk om energie te besparen en het verbruik terug te dringen. Niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook de portemonnee. De wooncoach kan daarnaast ook advies geven over aangenaam wonen op een hogere leeftijd. Dit is namelijk goed mogelijk met relatief kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld plaatsing van glijstangen in de badkamer. De wooncoach denkt graag met u mee.

Advies thuis
Hebt u liever dat de wooncoach bij u thuis komt voor een advies op maat? Ook dit is mogelijk. Bel om een afspraak te maken naar (088) 185 01 30. Meer informatie over De Woonweter en Duurzaam (t)huis Twente vindt u op woonweter.nl en duurzaamthuistwente.nl.