Afbeelding
Foto:

Rijssens bedrijvenuurtje
tijdens After Summer Festival

RIJSSEN - Het Rijssense After Summer Festival organiseert dit jaar voor de eerste keer een tweedaags festival voor alle Rijssenaren en omliggende gemeenten. Het festival zal plaatsvinden op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september.

Op vrijdag zal voor de jongeren, zoals voorgaande jaren, The Aftersummerparty plaatsvinden met dit jaar 3FM DJ Domien Verschuuren. Op zaterdag zal de Top 2000 Live band optreden en de mooiste muziek van de Top 2000 spelen.

Bedrijvenuurtje
Voorafgaand aan het optreden van de Top2000 Live band zal er een bedrijvenuurtje inclusief barbecue worden georganiseerd voor alle sponsoren. "Het aantal sponsoren is inmiddels gestegen naar veertig bedrijven, maar daar komen wekelijks nog bedrijven bij.", aldus voorzitter Roelofs. "Het gaat dan om zowel financiële als materiële bijdragen. De welwillendheid bij de bedrijven om iets bij te dragen is groot! Met het bedrijvenuurtje willen we graag wat terugdoen voor de bedrijven."

Bestel kaarten
Ook voor andere belangstellenden is het mogelijk om kaarten te kopen voor het bedrijvenuurtje. De kosten hiervoor zijn 18,50 euro per persoon. Deze zijn te bestellen via de website www.aftersummerfestival.nl. Het bedrijvenuurtje zal van start gaan vanaf 17.00. Vanaf 19.00 zal de tent ook toe te treden zijn voor de overige bezoekers. De locatie van het festival is de Keizerdijk in Rijssen, ofwel 'Halfweg Holt'n'.

Uitbreiding
De uitbreiding van het After Summer Festival van één naar twee dagen is ingegeven door het immer groeiende publiek én de hoeveelheid acts die het hoofd- en randprogramma sieren. De organisatie is dan ook terecht trots dat deze uitbreiding mogelijk was.

Voor meer informatie zie: www.aftersummerfestival.nl