Afbeelding
Foto:

Tweede editie Zen Festival in Nijverdal

NIJVERDAL - Op zaterdag 2 september wordt voor de tweede keer het Zen Festival gehouden in het meditatiecentrum aan de Piet Heinweg in Nijverdal.

Zenleraar en eigenaar van het meditatiecentrum Harry Mengers zegt hierover: 'In januari hebben wij voor het eerst een Zen Festival gehouden met een mooie opkomst. Er bleek veel interesse om te horen en te ervaren wat nu zenmeditatie is maar ook mindfulness en yoga. De mensen kwamen met de vraag: "Wat is het verschil en wat zou bij mij passen?" Voor het nieuwe seizoen dat in september start, kunnen mensen opnieuw kennismaken met alle drie vormen van levenskunst.

Clinics
Tijdens de drie clinics horen, zien en voel je wat het is. Zo wordt het makkelijker om een keuze te maken. Ook kun je het meditatiecentrum en de mooie lesruimte eens vanbinnen zien. En je leert de docenten kennen. De docenten zijn: • Harry Mengers, zen- en mindfulnessdocent. Zie Zen.nl Nijverdal en Mindvol.nl Nijverdal en • Carla de Ruiter, yoga docente. Zie Decide2develop. Het Festival omvat drie clinics: zenmeditatie, yoga en mindfulness.

Leuk programma
Je kunt kiezen uit het ochtendprogramma dat om 10.30 uur begint en het middagprogramma dat om 13.00 uur begint. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Het Festival wordt omlijst met muziek, thee en koffie. 'En neem gerust je partner, zus, broer, vriend of vriendin mee!', voegt Harry toe. De zenmeditatie- en mindfulnesstrainingen starten vanaf 12 september 2017. Je aanmelden voor de yogalessen kan doorlopend.