Afbeelding
Foto:

Pas op voor nieuw 'virus' in Nijverdal!

NIJVERDAL - Sinds begin dit jaar worden delen van Twente geteisterd door een nieuw, tot nu toe nog onbekend virus. Vooral in de plaatsen als Nijverdal, Oldenzaal, Hengelo, Borne en Wierden zijn veel mensen radeloos. Bij Corpus Milon weten ze wat het is...

De symptomen van besmetting zijn positief: plotseling extreem tot matig gewichtsverlies. Enkele malen per week korte vermoeidheid, gevolgd door toenemende vitaliteit. Verandering van karakter. Aanvallen van extreem geluk, dankzij de de toename van het endorfinehormoon, ook wel bekend als het 'gelukshormoon. Men vertoont een ernstige vorm van "shop-koorts". Er wordt meer dan voorheen nieuwe kleding gekocht Men treft ze niet meer hangend aan, met een zak chips op de bank.

Wat is het? Beweging!
Men praat steeds vaker over dit bijzondere virus. De oorsprong van de besmette bron is reeds vastgesteld. Deze is te vinden in Nijverdal. Wij raden u daarom ook sterk aan deze omgeving te mijden. Doktoren en therapeuten zijn inmiddels via een mailing in kennis gesteld. Het zou kunnen zijn dat dit virus afkomstig is uit de nabijgelegen Corpus Milonclub. Deze fitness- en bewegingsclub heeft namelijk de beschikking over de Milon Cirkel. In andere dorpen en steden zijn namelijk vergelijkbare besmettingen opgetreden na introductie van dit mysterieuze bewegingssysteem.

Besmetting
Hoe kunt u besmetting voorkomen? Sluit ramen en deuren. Vermijd ieder contact met reeds besmette personen, zelfs telefonisch contact kan tot besmetting leiden. Ga verhuizen, liefst ver buiten Twente. Vernietig iedere reclame-uiting met betrekking tot dit virus, en ga niet in om hun aanbod.

Positief bewegen
Kent u personen in uw omgeving die een van deze symptomen vertonen, dan is de kans groot dat u al besmet bent, en raden wij u aan het volgende telefoonnummer te bellen: 0548-859330. Voor uw eigen welbevinden: ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT. Voor meer info kunt u terecht bij uw huisarts, therapeut of diƫtiste.