Afbeelding
Foto:

More In Store Days bij Motoport Hengelo

HENGELO - Dit mega motorspektakel staat in het teken van spraakmakende acties, gezelligheid, muziek en de lekkerste hamburgers en nog veel meer. Een feest voor elke motorrijder M/V.

MotoPort Hengelo is dealer van Yamaha, Kawasaki en Indian. Je kunt bij ons alle nieuwe en veel gebruikte modellen vinden van deze prachtige merken vinden! In de bijzonder ruime motorkledingshop vind je een uitgebreide collectie leren en textiel motorkleding, motorhelmen en motorlaarzen, waaronder de aansprekende merken Difi, Kushitani en Dane. Ook voor helmen hebben wij een uitgebreid aanbod van merken waar je zeker in kunt slagen, waaronder Bayard, Shoei, HJC, Schuberth en Nolan. Tijdens de More in Store Days op vrijdag 8- en zaterdag 9 september a.s. kun je profiteren van spectaculaire kortingen in de kleding- en helmenshop.

Leuke activiteiten
Daarnaast kunnen kinderen tijdens de More in Store Days van 6 t/m 14 jaar (op zaterdag 10 juni) op een geweldig mooie manier kennismaken met de beleving van motorrijden tijdens de RACE-KIDS opstapdag! Honderden kinderen kunnen zich even een echte MotoGP held wanen dus kom langs! Deelname is gratis. Voor de snelle motorrijders onder ons is er een gratis testrun op een testbank!

Kom ook!
Dus voor dit alles en nog veel meer kom je Zaterdag 9 september naar Motoprt Hengelo! Motoport is gevestigd aan de Enschedesestraat 210 in Hengelo. Kijk ook op: www.motoporthengelo.nl.