Afbeelding
Foto:

Joop en Janny al 28 jaar te gast op 'Goolne Ket'n'

RIJSSEN – De familie Joop (80) en Janny (73) van der Haven uit Koude Kerk aan de Rijn brengt al 28 jaar lang hun vakanties door in hun chalet op Park–Camping 'De
Goolnen Ket'n' aan de Kruisweg in Rijssen. En ze vinden het daar na al die jaren nog steeds geweldig!

In de beginjaren kwamen ze met de vouwwagen, daarna met de caravan. Het echtpaar is zeer verguld met hun plaatsje op de camping en vooral voor de rust die op Goolne Ket'n heerst. Het is volgens het echtpaar een uitgelezen camping voor senioren en mensen met kleine kinderen, er is voor deze doelgroep wel speelgelegenheid met een ruime speelweide en speeltoestellen aanwezig, maar geen zwembad. Maar op zich niet zo'n ramp want het zwembad de Koerbelt ligt dicht in de buurt.

Goede voorzieningen
Op de camping is veel groen aanwezig, de toiletten zijn gesitueerd centraal op de camping en voorzien van een wascabine voor textiel en een vaatwascabine. Alles is er brandschoon volgens de familie van der Haven. Op het park zijn 45 royale kampeerplaatsen beschikbaar, voorzien van water en lichtaansluitingen in de buurt. In de omgeving zijn er veel fiets en wandelgelegenheid midden tussen de omringende bossen. Er is voor de liefhebbers zelfs een hele mooie MTB route in de buurt.

Familiebezoek
De familie ervaart het contact met de buren als zeer plezierig. De familie trekt vanaf maart en tijdens bijzondere feestdagen naar hun chalet in Rijssen, waarbij vooral kun kleinkinderen graag bij hun opa en oma op bezoek komen. Naast hun komst naar hun chalet in Rijssen bezocht het echtpaar vele landen in de wereld en heeft Joop wel een bijzondere hobby namelijk samen met zijn zoon vist hij internationaal op meerval en karpers, hiervoor vertrekt hij binnenkort weer samen met zijn zoon naar Kroatië en Spanje voor zijn hobby. Zijn foto's getuigen er van dat Joop een rasvisser is. Joop heeft diverse werkzaamheden verricht in zijn leven maar hij was de laatste jaren in dienst van de gemeente Alphen als loonadministrateur. Janny werkte naast de zorg voor haar gezin, 30 jaar in de thuiszorg.

Dick Tukkers