Aangepaste kerkdienst

RIJSSEN - Op zondagmiddag 27 augustus zal in de Hersteld Hervormde Gemeente, Haarstraat 95 te Rijssen een aangepaste dienst belegd worden voor kinderen en anders begaafden.

Deze dienst begint om 15.00 uur en heeft als thema 'Daniƫl in de leeuwenkuil'. Iedereen is van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Voor meer informatie zie: www.hhgrijssen.nl.

Agri Fair
in Rectum

RECTUM - Deze week wordt de gezellige Agri Fair gehouden. Aan de Sluizendijk in Rectum, in de driehoek Enter, Rijssen, Wierden.

Vrijdag 25 augustus is er een gezellige zomermarkt, fokveedag, een demonstratie roggedorsen met de vlegel, een demonstratie met politiehonden, bordercollies, twee shantykoren (de Schuytenvaerders uit Tubbergen en shantykoor Riessen). Loonwerkers staan er met groot materieel, er komen oude trekkers op het terrein te staan en er is een draaimolen voor de kinderen. Die kinderen kunnen ook ponyrijden, springen op het springkussen ,of een parcours afleggen met de skelter. En wanneer ze moe geworden zijn, kan er altijd nog in het zand worden gespeeld of in de tent met lego iets in elkaar knutselen. En daar kan je nog een prijs mee winnen ook! Toegangsprijzen vrijdag overdag: Kinderen t/m 12 jaar gratis! Boven de 12 jaar 2,- euro. Op zaterdag 26 augustus is er trekkerslep, loonwerkerswedstrijden en een autorodeo. De toegang is gratis!