Afbeelding
Foto:

De Scootmobielspecialist opent showroom in Enter

ENTER - Wie wat op leeftijd komt kan soms wel wat ondersteuning gebruiken om mobiel te blijven. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Om u van goed advies te voorzien opent de Scootmobielspecialist een nieuwe vestiging in Enter.

Op zaterdag 2 oktober opent de showroom aan de Daalakkers 11 in Enter haar deuren. Wethouder Slagers zal dan de openingshandeling verrichten, waarna Richard en Margret Rutjes iedereen verwelkomen om het brede assortiment scootmobielen te bekijken. Er is de afgelopen jaren steeds meer innovatie gekomen op dit vlak. Er is voor iedereen een passende scootmobiel te vinden, zelfs tweezitters. Verder zijn er elektrische rolstoelen in diverse modellen voor binnen en buiten, inklapbare rollators en vele accessoires te vinden.

Groot assortiment
Het bedrijf verwacht dat het assortiment voor iedereen een passende oplossing zal bieden. Er is namelijk zeer veel mogelijk, ook voor mensen die met een lichamelijke beperking kampen. Het bedrijf heeft tevens een eigen werkplaats voor onderhoud en biedt huuropties. Klanten kunnen rekenen op een degelijk advies, goede begeleiding de mogelijkheid om een proefrit te maken.