Afbeelding
Foto:

Terug in de tijd met Toni Macaroni!

Donderdagavond 7 september nemen wij u mee naar de vijftiger, zestiger, zeventiger, maar ook een stuk tachtiger jaren. We hebben Toni Macaroni weten te strikken. Een band die in deze regio natuurlijk niet geheel onbekend is. Toni Macaroni and The Swinging Devils bestaat uit zes, door de wol geverfde en Rock'n Roll doorleefde, muzikanten. Dat doet iets met de mensen. De band smeedt vrijwel alle grote wereld hits uit de zestiger-, zeventiger en tachtiger jaren tot één grote overweldigende show.

Stil staan, zitten of liggen is absoluut onmogelijk bij het horen en beleven van al die fantastische hits uit de beste Rock'n Roll, sixties/seventies en Pop periode aller tijden. Jongeren en ouderen gooien alle remmen los, ze feesten, samen. Hoe dat komt?
Toni Macaroni maakt niet zomaar covers maar alle herkenbare hits opnieuw gearrangeerd tot medleys, met de beste oldies music en de grootste meezingers. Deze arrangementen zijn verbazingwekkend en geven een geweldige lift aan al die "oldies". De muziek van o.a. Beatles, Beach Boys, Hollies, Gerry Rafferty, The Who, Free, Barry Ryan, ELO, Chicago, Pink Floyd en vele anderen doen fijne tijden herleven. De band brengt een show boordevol energie, acrobatiek en humor. En dan hebben we het nog niet eens over de uitstraling van de onevenaarbare frontman zanger Toni Macaroni.
Toni Macaroni is er veel aan gelegen het verrassingseffect in de show optimaal te houden en daarvoor het repertoire regelmatig te wijzigen of deels te vernieuwen.

Aanvang: 20.00 uur
Entree: GRATIS
Locatie: Feesttent Bruisend Nijverdal – Markt

Afbeelding