Afbeelding
Foto:

Nijverdalse Pubquiz met spectaculaire afterparty

Vorig jaar een groot succes, daarom mag dit onderdeel in 2017 niet ontbreken. Op vrijdag 8 september om 20.00 uur is het tijd voor de grote Nijverdalse pubquiz. Na afloop, ongeveer rond de klok van 22.00 uur, begint de toffe afterparty met spektakelband Vangrail. Entree is gratis, en iedereen is welkom.

Welk team gaat proberen het slimste team van Nijverdal in 2017 te worden?

Tijdens de pubquiz in de feesttent op het Marktplein zullen de "oh ja" momenten je om de oren vliegen. Je zult als team worden onderworpen aan de meest uiteenlopende, hersenkrakende quiz vragen, geluiden, video fragmenten en afbeeldingen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Deze Pubquiz wordt aangeboden, met medewerking van vrijwilligers van het Haarles Feest.

VANGRAIL
Vangrail is één van de beste livebands van Nederland en België, en in 2015 uitgeroepen tot beste coverend van Nederland. Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Er wordt gesproken over een avondje Vangrail, wat inmiddels een begrip is. Wat ze doen is heel simpel, althans dat lijkt zo. Ze hebben een uitgebalanceerde show met bekende klassiekers en hedendaagse hits. Deze show die, doordat ze deze constant blijven vernieuwen, te alle tijde elke tent, elke zaal of elk plein volledig op z'n kop zet! Vangrail was o.a. al te gast bij Radio 3FM, Radio 2, De Tros, Veronica, De Wereldomroep en alle grote regionale stations.

Aanvang: Na afloop van de Pubquiz – 22.00 uur
Entree: gratis.
Locatie: Feesttent Bruisend Nijverdal – Markt

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding