Afbeelding
Foto:

Knotsgekke zaterdagavond met de DIVAS OF DANCE en Rave van Fortuin

Houdt de zaterdagavond 9 september vast vrij in je agenda. Dit wordt namelijk een knotsgekke avond! Bruisend Nijverdal presenteert wederom een geweldige act. Maar liefst 3 zangeressen van 's werelds beste en populairste 90's acts staan op het podium van Bruisend Nijverdal. Maar dat is nog niet alles. Ook Rave van Fortuin komt deze avond langs. Inmiddels zijn er weinig Festivals die niet mee kunnen praten over dit twee uur lang durende knotsgekke feestfestijn. Het mooiste is nog: Als je voor 21.30 uur komt, is de entree helemaal gratis!

Zaterdagavond is het Phased, een foute avond waar allerlei guilty pleasure hits voorbij komen! Geen muziekgenre is te gek en daardoor is deze avond geschikt voor iedereen, of je nu 16 jaar bent of 90 jaar oud!

DIVAS OF DANCE
Anita Doth, 2 UNLIMITED , Linda Estelle T-SPOON en Desray 2 BROTHERS ON THE FLOOR , zullen samen in een wervelende show hun populairste hits zingen waarmee ze in de jaren 90 de hitlijsten domineerden. No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach" zijn maar 3 van de in totaal 45 hits die de dames gezamenlijk met hun acts hebben gescoord. Onder de naam DIVAS OF DANCE komen Anita, Linda en Estelle voor een exclusief optreden zaterdag 9 september naar Nijverdal om de tent volledig op z'n kop te zetten.

Rave van Fortuin
Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj- team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Be there. Zet de datum vast in je avond. Dit wordt een knotsgekke avond!
Entree is gratis voor 21.30 uur. (Daarna 10 euro).
Locatie: feesttent Marktplein Nijverdal
Aanvang: 20.00 uur

Afbeelding