Afbeelding
Foto:

Sponsors erg belangrijk voor voortzetting Bruisend Nijverdal

Sponsoring is voor een stichting als Bruisend Nijverdal van zeer groot belang. Dit is in de loop der jaren zelfs steeds belangrijker geworden, aangezien we steeds minder subsidie krijgen en in het algemeen geconfronteerd worden met lastenverhogingen. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons de mogelijkheid een breed scala aan activiteiten te ontplooien, voor alle leeftijdsgroepen.

Tijdens de dagen staat het motto: 'voor een ieder wat wils' centraal. We houden er in de voorbereidingen en het programma rekening mee dat alle doelgroepen worden aangesproken van jong tot oud. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede.
Voor de editie van 2017 hebben we vijf hoofdsponsors gevonden die een groot deel van de kosten bijdragen. Het gaat hierbij om: Auto Aaltink B.V. - EG computerspecialisten – Gemeente Hellendoorn - Hart van Nijverdal en Jumbo Supermarkten. Allemaal bedrijven die ons feest en de Nijverdalse samenleving een warm hart toedragen. Voor een mooi feest met een goed programma is namelijk veel geld nodig.
Naast deze hoofdsponsors zijn er echter nog veel meer bedrijven uit de gemeente die een steentje bijdragen. Bijvoorbeeld de zilver sponsoren: Heutink Primair Onderwijs B.V. - SNS Bank Nijverdal - Forum Personeel - Zonnebeld Boomkwekerij en Groothandel - EuroMouldings B.V. en Nemaco Bouwmachines B.V.
Daarnaast zijn er nog bijna 50 andere bedrijven die allen een steentje bijdragen. De namen vindt u op de website: www.bruisendnijverdal.com.
Bij deze willen wij als organisatie alle sponsoren heel erg bedanken. Zonder hen, geen Bruisend Nijverdal.
Interesse om te sponsoren? Vraag naar de mogelijkheden of email: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com

Afbeelding