Afbeelding
Foto:

SNS Complimentenfestival bij kindermiddag Bruisend Nijverdal

Bruisend Nijverdal is een sociaal bindmiddel, met activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. "Door ons ook op de kinderen te richten, houden we het feest levend", legt Leonie Smit uit. "Daarom organiseren wij op donderdag 7 september een Kinderfestijn, in samenwerking met enkele basisscholen uit Nijverdal."

Die dag worden er twee voorstellingen gegeven door Goochelaar Jan. Leonie: "Het is super dat vele scholen zich hiervoor al hebben opgegeven. Het is onze bedoeling om hier een traditie van te maken. Een dag in de tent voor onze schooljeugd…We willen ze graag kennis laten maken met ons dorpsfeest."
De opa van Goochelaar Jan vertelt deze middag verhalen uit zijn jeugd. Sterke verhalen. Hele sterke verhalen! Wat moet je geloven? Wat is echt en wat niet? Het is een Verteltheater met heel veel gegoochel. Goochelaar Jan maakt speciale voorstellingen voor scholen en bibliotheken. Met dit soort voorstellingen is hij 4x Nederlands Kampioen Kindergoochelen geworden.

Tijdens het kinderfestijn houdt de SNS Bank een Complimentenfestival
Iedereen kent vast wel iemand die een compliment verdient. Bijvoorbeeld opa of oma die vaak op je past als pa of ma moeten werken of dat vriendje of vriendinnetje die je geholpen heeft toen je gepest werd op school of …. Vul zelf maar in! Vaak geef je een compliment niet zo snel. Hoe mooi is het dan dat de SNS een complimentenfestival houdt tijdens en na Bruisend Nijverdal. Op het Kinderfestijn op donderdag 7 september na de shows van Goochelaar Jan delen medewerkers van de SNS formulieren uit waarop je kunt invullen wie volgens jou een compliment verdient en waarom. Dat formulier kun je invullen en inleveren bij de SNS aan de Willem Alexanderstraat 62. Je krijgt dan een bon mee waarmee je een gratis ijsje kunt scoren bij Lunchtaria SaMSam.
Ook beloont de SNS de meest spannende, leuke, ontroerende complimenten met een prijs voor jou, maar ook voor degene die het compliment van je heeft gekregen. "Er is zoveel negativiteit in de wereld en ook in Nederland. Dit terwijl er ook veel mooie en positieve dingen gebeuren. Vaak is dat kleinschalig en bescheiden, maar daar willen we als SNS Nijverdal verandering in brengen. Daarom hebben we het complimentenfestival bedacht. Allereerst gericht op de lagere school jongeren, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Vandaar dat we met dit festival de draai willen maken naar het positieve en willen het glas minimaal halfvol zien", aldus Gerard Zomer van de SNS Bank.
Lever het ingevulde formulier voor 1 oktober 2017 bij de SNS. Het is natuurlijk mogelijk dat je niet aanwezig kunt zijn op de jongerenmiddag. Dan zijn er formulieren af te halen bij de SNS, vanaf 8 september 2017. Dan kun je gelijk even checken welke gave betaal en spaarrekeningen er voor je zijn! Dus van harte welkom bij de SNS, de bank die WEL in Nijverdal blijft.

Afbeelding