Afbeelding
Foto: William Rutte

Nijverdalse familiedag met O'G3NE en De Feestdirecteuren

De zondag 10 september is het Nijverdalse familiedag in het centrum. Dat betekent een feest voor iedereen, van 0 tot 100 jaar. Met heel activiteiten in het centrum en in en rondom de feesttent. Denk daarbij aan een Brocante & Boeken Markt in de straten van het centrum en op het Henri Dunantplein, kinderactiviteiten, foodtrucks en veel gezelligheid op het plein voor de feesttent.

De dag begint met een oecumenische Viering in de tent op het marktplein. Deze dienst begint om 9.30 uur. Voor de muzikale omlijsting zorgen muziekvereniging Advendo en zanggroep Quo Vadis. Na afloop staat er voor iedereen een koffietafel klaar.
De winkels zijn deze dag ook geopend. De winkeliers van Nijverdal leggen die dag de rode loper voor je uit. Kom en profiteer van de speciale acties die in het kader van deze familiedag worden geboden. Parkeren en entree zijn GRATIS.

Brocante Markt & Boeken Markt
Tijdens onze Nijverdalse Familiedag is er een Brocante- en Boekenmarkt in de straten van het centrum: het Henri Dunantplein en omliggende voetgangerszone. Onze ervaring leert dat het deze dag altijd supergezellig is in ons dorp. Duizenden mensen bezoeken ons compacte centrum om lekker rond te snuffelen bij de vele stands en in de winkels die geopend zijn. Vanaf 10.00 uur staan de kramen voor de deelnemers van de brocante & Boeken Markt klaar om te worden ingericht. De markt duurt tot 17.00 uur. Wij zorgen voor veel gezelligheid, muziek en entertainment.
Treintje Bello pendelt vanaf 11.30 uur van het Buitencentrum naar het centrum van Nijverdal. Rondom het buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer staan diezelfde middag van 10.30 tot 16.30 uur regionale kunstenaars met o.a. schilderwerken, beeldend kunstwerk en bijenwasschilderijen. Zij kleuren de buitenmarkt "kunst en streek" producten. Kortom, veel te zien, te proeven en vooral te beleven!

Sport- en beweegshow Ronald McDonald
Zelf de meest bekende clown en kindervriend van Nederland, Ronald MC Donald, komt deze middag naar Nijverdal om alle kinderen te ontmoeten. Om 14.00 uur verzorgt de bekende clown een optreden in de feesttent op het marktplein. Iedereen is welkom, entree is GRATIS.

De Ganzenfanfare
Gelardeerd met tromgeroffel, gefluit, gegak en andere muzikale klanken marcheren ze door de straten van Nijverdal. De Ganzenfanfare. Ook zij bezoeken het centrum van Nijverdal. Afgelopen seizoen brachten ze op vele festivals in binnen en buitenland jong en oud in vervoering. Als een echt harmonieorkest flaneren ze aan u voorbij, iedereen in verbijstering achterlatend…

O'G3NE en De Feestdirecteuren
En aan het eind van de middag zorgen de dames van O'G3NE voor een spectaculaire afsluiter van deze mooie dag in de feesttent. Het feest eindigt om 20.00 uur. Zorg dat je erbij bent. Het is niet nodig om kaarten te kopen. Entree is GRATIS.
Voor en na het optreden van deze bekende dames staan de Feestdirecteuren (DJ Voor Jou), bekend in de hele regio, garant voor een geweldige afterparty. Deze party begint om 16.30 uur en gaat door tot 20.00 uur. Beter kunnen we het feest niet afsluiten.

Afbeelding
Afbeelding