Afbeelding
Foto:

De Eurol Hellendoorn Rally "Shake Down" terug op het Keizerserf in Nijverdal

Na een jaar afwezigheid is de Eurol Hellendoorn Rally "Shake Down" terug in vertrouwde vorm. Op zaterdag 9 september staat het Keizerserf in Nijverdal in het teken van de autosport. Veel deelnemende rallyteams presenteren zich aan het publiek. Ook is er aandacht voor streekgenoten die met hun auto's actief zijn op diverse racecircuits. Vanaf 09.00 uur staan de auto's opgesteld tegenover de Hema, op de kruising van het Keizerserf en de Willem Alexanderstraat. Vanaf 14.00 uur verzorgt HOI Radio een live sportuitzending vanaf het Hema terras, met onder andere een voorbeschouwing op de Eurol Hellendoorn Rally.

Rallyteams
Diverse teams hebben hun medewerking aan de shake down toegezegd. In samenwerking met Eurol, de hoofdsponsor van de Hellendoorn Rally, is de auto van Dennis Kuipers aanwezig. Wevers Sport hoopt de nieuwe Skoda Fabia R5 mee te kunnen nemen waarmee Bernhard ten Brinke aan de start verschijnt. Het Deltion College en Erik Moree nemen hun geheel gerestylde Evo 10's mee en Gerard Tijink toont zijn Nissan in de nieuwe Accon-kleuren. Hans Weijs toont zijn Fiësta R5, die door zijn team ingezet wordt in het Duits Kampioenschap, samen met een dikke "Prodrive" M3 Gr. A.

Verschillende disciplines vertegenwoordigd
De regionale smaakmakers zoals de teams van Bertram Altena, Edwin Wolves, Harry Meijers, Freddy Gerritsen-Mulkes en Rick Mollink ontbreken uiteraard niet. Ook presenteren we een historische
line-up van rally auto's uit de diverse 'Legend' kampioenschappen.
De circuitsport krijgt de gelegenheid zich te presenteren met onder andere de Peugeot RCZ uit de supercar challenge van Nijverdaller Martijn Kool. Lohuis Autosport neemt de complete stal Citroën's uit de PTC cup mee. De ACNN komt met een BMW uit de Zilhouette cup.

Simulator
De gehele dag is de truck van SIM Racing Twente aanwezig met race- en rallysimulators. Hier kun je gratis plaatsnemen in een 'hot seat' om te ervaren hoe het voelt een race- of rallyauto te besturen.

Deelnemen?
Wilt u met uw auto meedoen aan de Shake Down op 9 september? Meld u dan aan bij Hema Nijverdal en presenteer uw team!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding