Afbeelding
Foto:

Voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens Bruisend Nijverdal

Voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens Bruisend Nijverdal

September is de topmaand met grote evenementen in de gemeente Hellendoorn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Strongmanrun, Eurol Hellendoorn Rally en de Nijverdalse Cityrun, die dit jaar voor het eerst plaatsvindt. Maar natuurlijk ook Bruisend Nijverdal! Dit feest gaat los op woensdag 6 september en gaat door tot en met zondag 10 september.

En of Nijverdal bruisen kan! Dat hebben de voorgaande edities wel bewezen. De feestweek raakt steeds meer ingeburgerd in de Nijverdalse samenleving. Vorige jaren trok het evenement dat altijd in de tweede week van september plaatsvindt ruim 10.000 bezoekers per keer. Het nieuwe bestuur heeft samen met de commissies hard gewerkt om een programma neer te zetten voor alle inwoners… van jong tot oud. Het lijkt dit jaar grootser als ooit tevoren… Beleven is het toverwoord geworden. Zo wordt de hele tent op het marktplein in Nijverdal omgebouwd tot een grote kroeg. Overal muziek en verlichting. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! De organisatie heeft aantal gave artiesten weten te boeken die ervoor moeten zorgen dat Nijverdal helemaal uit z'n dak gaat: O'G3NE, DIVAS OF DANCE, DJ Lars, De Feestdirecteuren, Toni Macaroni, en Vangrail. Maar ook overdag zijn er leuke activiteiten voor alle leeftijden.
Natuurlijk is er voldoende te drinken, maar ook te eten. Buiten komt een gezellige foodplein met medewerking van diverse Nijverdalse (horeca)ondernemers. Een plein met gezellige statafels en bistro setjes en dit alles onder vrolijke gekleurde lampjes.
Alles; een goed programma, maximale beleving, heerlijk eten en drinken, moet er aan bijdragen dat de tent alle dagen vol is en we straks terug kunnen kijken op een super gezellig en geslaagd dorpsfeest.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding