Klassieker en youngtimermeeting van ASVH

NIJVERDAL - De Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn zal op zaterdag 30 september weer de klassieker en youngtimermeeting organiseren.

Dit gezellige treffen wordt dan gehouden op de evenementenweide aan de Koersendijk 5 in Nijverdal, van 13.00 tot 17.00 uur. Een leuke activiteit voor de liefhebbers van echte klassiekers om hun tips en ervaringen uit te wisselen... en natuurlijk eens onder elkaars motorkap te snuffelen.

Veel activiteiten
De klassiek-afdeling van de ASVH organiseert twee keer per jaar deze activiteit, die goed in de smaak valt bij de autoliefhebbers. In mei werd al een druk bezochte eerste editie gehouden in samenwerking met Op Naar Nijverdal, toen in het centrum van Nijverdal met een uitgebreid randprogramma. Dit toonde al aan dat Hellendoorn en auto-liefhebberij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Fanaten
De ASVH is opgericht in 1974 en mag een zeer actieve vereniging genoemd worden. Maandelijks worden meerdere activiteiten gehouden, uiteenlopend van meer informatieve avonden tot de gebruikelijke toerritten. Daarnaast zijn er ook grotere ledenactiviteiten zoals de tweejaarlijkse Continental ASVH Rally, de Europarit en de Arctic Experience 2018. Wilt u iets meer weten over de activiteiten van de ASVH, kijk dan ook eens op de website van de vereniging: www.asvh.nl