Afbeelding
Foto:

Gouden Winkelrand
viert jubileum

NIJVERDAL - Deze maand is het precies vijf jaar geleden dat een aantal winkeliers in het Nijverdalse centrum begon met de Gouden Winkelrand. Deze samenwerking werd opgezet om gezamenlijk het bruisende winkelhart te promoten.

De afgelopen jaren zijn er al veel ludieke acties gehouden om het winkelen in Nijverdal te promoten. Zo zijn er regelmatig flyers verspreid met messcherpe aanbiedingen voor bezoekers van deze enthousiaste groep winkeliers. En gedurende de jaren sloten steeds meer winkeliers zich aan bij de Gouden Winkelrand vanwege deze succesvolle insteek.

Gouden Markt
Het eerste jubileum moet natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom wordt in de week van Bruisend Nijverdal op zaterdag 9 september de gezellige Gouden Markt georganiseerd. Uiteraard in het hart van de Gouden Winkelrand, voor de winkelgalerij aan de Constantijnstraat. Deze straat is dan de hele dag afgesloten voor het verkeer, zodat bezoekers van 11.00 tot 17.00 uur volop kunnen genieten van de Gouden Markt. De Zonnebloemstraat en Papaverstraat blijven gewoon bereikbaar.

Veel te doen
Naast gezellige en sfeervolle kramen met fantastische aanbiedingen van de winkeliers van de Gouden Winkelrand is er ook muziek van de bekende Nijverdalse formatie Dustlands met Freddy Musters, Jan Niewold en Bert Kroeze. Ook is er een groot Rad van Fortuin, waar leuke prijzen te winnen zijn. Bij aankoop van minimaal € 5.00 op de kraam of in één van winkels van de Gouden Winkelrand krijgt men een bon om te draaien aan het Rad van Fortuin.

Wie doet mee?
Winkeliers van de Gouden Winkelrand zijn deze dag eenvoudig te herkennen aan de vele gouden ballonnen, waarmee de winkels evenals de Gouden Markt worden opgefleurd. Een kleine greep uit deelnemende winkeliers zijn, Beauty Age, Kasterij, Karin's Art, Love It, Rademaker Poeliersbedrijf, Ambachtsbakker Nieuwenhuis, Heuver Plaza, Ruiterkamp, foto Vaklab. Voor Annie's Kado Idee is er een uitgebreid terras waar Annie's "pruttelkoffie" en diverse frisdranken worden aangeboden, zodat u even lekkerst kunt rusten. Deze zaterdag zal ook Huiswerkbegeleiding Nijverdal van Ingrid Aaltink officieel van start gaan. U bent hier dan van harte welkom tijdens een Open Huis in Het Kantoor.
Samen met de organisatie van Bruisend Nijverdal willen deze actieve groep ondernemers Nijverdal weer laten bruisen.