Afbeelding
Foto:

Kunst en Cultuur
Vereniging Expres-Zo

RIJSSEN - Op dinsdag, 13 september 2017, aanvang 19.00 uur vindt er een oprichtingsvergadering plaats van Kunst en Cultuur Vereniging Expres-Zo in een schoollokaal van de voormalige Prins Mauritsschool in Rijssen.

Deze nieuwe vereniging heeft als doel om mensen samen verschillende hobby's te laten beleven en om van elkaar te leren. De besturen van Kunstenaarsvereniging "Expres-Zo" en Houtsnijvereniging "de Burijn" hebben na overleg met de leden besloten om samen te gaan als één vereniging onder de naam "Kunst en Cultuur Vereniging Expres-Zo".

Nieuwe vereniging
Er wordt nu een nieuwe vereniging opgericht, waarbij in eerste instantie het houtsnijden, schilderen en boetseren zal worden beoefend. In een later stadium zullen hier andere hobby's kunnen worden beoefend. Om voor de eerste periode toch nog iets te kunnen doen werd door de gemeente Rijssen-Holten een lokaal van deze school ter beschikking gesteld totdat de Hobbyboederieje is herbouwd.

Aanmelden
Op deze oprichtingsvergadering is een ieder welkom die belangstelling heeft voor het beoefenen van verschillende hobby's. Men kan zich nu al als lid aanmelden. De contributie zal € 75,- per jaar bedragen. Tijdens deze oprichtingsvergadering zal een nieuw bestuur worden gekozen uit leden van beide verenigingen en eventuele nieuwe leden, die zich op hebben aangemeld bij Ben Plomp tel. 0634848133 of per email bosjaagr@gmail.com. Kandidaten voor dit bestuur dienen zich dan van te voren aan te melden.